- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Olej běžný (průměr) | 15 |
| Eidam 45 % průměr | 100 |
| Mouka pšeničná hladká | 6 |
| Vejce celá průměr | 8 |
| Mléko polotučné průměr | 15 |
| Strouhanka | 20 |
Energetická hodnota celkem: 2483 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Sýr zbavený tvrdého povrchu nebo obalu nakrájíme na plátky, obalíme v prosáté mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem, v prosáté strouhance, usmažíme v horkém tuku do světle nazlátlé barvy a ihned expedujeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






